Projekt WiDom TE Dimmer i gl. Fuga indmuringsdåse 2,5 modul.

Her skal en B Korrespondance erstattes med en WiDom Smart TE Dimmer.

Sådan en WiDom TE Dimmer har flg. mål (WxHxD): 37 x 37 x 17 mm.

I modsætning til da jeg skulle monterer en Qubino Flush Dimmer sidder denne dåse plant med vægen. WiDom dimmer er lidt tykkere så her må laves lidt ændringer ved dåsen. Men da jeg ikke bruger afbryderskruer og aldrig kommer til det i de nederste montage huller vælger jeg forsigtig at fjerne dem.

Her ser vi afbryderskrue huller fjernet.

Her er så ledninger monteret, på trods af der er nogle stykker virker det ikke umuligt at få plads i dåsen. Den tynde grønne ledning er antenne.

Før dæksler monteres isætter jeg lige en Fuga fjeder så afbryderne bliver til trykkontakter.

Her ses diagram over en B korrespondance.

Og her hvordan WiDom TE Dimmer er forbundet.

Tryk fungere således, ved et tryk på afbryder tænder eller slukker lys. Ved dobbelt tryk max. lysstyrke. WiDom Smart TE Dimmer har mange konfigurations parameter bla. hvor længe tryk skal holdes fra min til max dæmpning, hvad er min og max dæmpning i %.

Her det færdige resultat med Widom TE Dimmer siddende bag kontakter i dåsen.